Samsung ar putea aduce tableta Galaxy Tab S3 la MWC 2017

290

Deşi se specula că ar putea va fi lansată încă din toamna anului trecut la IFA Berlin 2016, după ce apăruse de câteva ori pe internet, Galaxy Tab S3 nu a mai fost prezentată. Apăruse şi imagini, dar dispozitivul presupus a fi această nouă tabletă de la Samsung, nu era defapt Tab S3.

Acum, s-au reluat zvonurile, iar de data asta avem dovezi ceva mai concrete legate de existenţa acestei tablete. Un model de tabletă a apărut în lista cu dispozitive care au primit certificate de la Federal Communication Comission (FCC), autoritatea supremă americană care îşi dă aprobarea pentru ca un produs să poată fi scos la vânzare.

Tab S3 pare să vină în două versiuni, una cu conectivitate Wi-Fi şi una dotată şi cu slot pentru cartelă SIM, pentru conectivitate 4G.

În ceea ce priveşte specificaţiile tehnice, deocamdată ne bazăm tot pe ce a apărut prin speculaţii de presă. Ecrane de 9,7 inci, procesoare octa-core Exynos produse chiar de Samsung, 4 GB memorie RAM, scanner pentru amprente şi port USB Type-C.

Faptul că a primit certificare FCC înseamnă că vorbim de un produs finalizat, iar ţinând cont că debutul MWC 2017 are loc abia pe 27 februarie, Samsung are suficient timp pentru a pregăti un eveniment în care să prezinte şi noua generaţie de tablete.