Samsung ar pregăti un Galaxy Note 8 cu 6 GB RAM pentru piețele asiatice, la preț de 1.100 dolari

- Adrian Ungureanu
216

Zvonurile despre Samsung care ar pregăti o versiune specială de Galaxy Note 8 continuă să apară. Denumită Galaxy Note 8 Emperor Edition, această versiune va fi disponibilă pe piețele asiatice.

Coreea de Sud, Japonia și China sunt principalele piețe vizate și nu ar fi o surpriză pentru că la fel s-a întâmplat și cu Galaxy S8 Plus, care a primit de asemenea o versiune similară, care era echipată cu 6 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare.

Totuși, numele Emperor Edition a fost folosit doar pe piața japoneză. Această versiune cu 6 GB memorie RAM fost scoasă la vânzare și în Coreea de Sud, India, Hong Kong și în China, și deși avea un preț în jurul a 1.030 de dolari s-a vândut ca ”pâinea caldă”.

Cele mai recente zvonuri, sugerează că va fi lansată și o versiune Galaxy Note 8, care va avea 6 GB memorie RAM și 256 GB spațiu de stocare intern. Versiunea standard, care va fi lansată pe 23 august, este așteptată să aibă doar 4GB memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare intern.

Cât despre preț, se pare că acesta va fi costa peste 1.100 de dolari, cam cât se presupune că va costa și iPhone 8. Acest trend începe să devină din ce în ce mai îngrijorător, companiile producătoare profitând de apetitul ridicat al entuziaștilor, ridicând tot mai mult ștacheta.