Samsung anunță participarea la programul Rabla pentru produse electrocasnice și televizoare 2019

714

Samsung anunță susținerea și implicarea în cadrul programului Rabla pentru produse electrocasnice și televizoare 2019.

Ministerul Mediului a anunțat cea de-a doua ediție a Programului Rabla pentru produse electrocasnice și televizoare, prin care se dorește creșterea gradului de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice și încurajarea unui comportament de achiziționare responsabil.

Finanțarea se va acorda sub formă de vouchere, pentru achiziționarea de produse electrocasnice de uz casnic și televizoare, după cum urmează:

Mașini de spălat rufe

  1. 200 lei- eficiență A++
  2. 300 lei- eficiență A+++

 

Mașini de spălat vase

  1. 300 lei- eficiență A++
  2. 400 lei- eficiență A+++

 

Frigidere/combine frigorifice/lăzi frigo/congelatoare

  1. 300 lei- eficiență A++
  2. 400 lei- eficiență A+++

 

Aparate de aer condiționate, inclusiv portabile

  1. 400 lei- eficiență A++ și A+++

 

Televizoare

  1. 200 lei- eficiență A și A+
  2. 400 lei- eficiență A++ și A+++

Venim în întâmpinarea nevoilor consumatorilor noștri, astfel că prin implicarea în programul Rabla pentru produse electrocasnice și televizoare le propunem diverse beneficii și acces la numeroase tehnologii invoatoare pe care le-am implementat în produsele noastre. Ne adresăm tuturor categoriilor de consumatori și ne dorim să participăm activ la procesul de reînnoire a electrocasnicelor din gospodării, pentru a alinia consumatorul român la cele mai noi standarde din industrie”, a declarat Victor Armășelu, Director al Diviziei Consumer Electronics, Samsung România.

Pentru că vrea să ușureze accesul cât mai multor clienți la o gamă cât mai amplă de produse, Samsung dublează valoarea voucher-ului, care poate fi folosit pentru mai multe categorii de produse, inclusiv televizoare, ce pot fi cumpărate de la magazinele partenere. Campania se desfășoară în perioada 24 mai – 6 iunie.

Înscrierile se pot face direct în magazine sau online folosind aplicația AFM pentru obținerea voucher-ului. Acesta se obține de la AFM, iar Samsung dublează valoare voucher-ului, pentru o listă de produse, în limita stocului disponibil.