Samsung anunță lansarea lui XCover 4s

390

Samsung a anunțat oficial lansarea Galaxy XCover 4s, cel mai recent produs din seria Galaxy XCover. Disponibil în România începând cu luna august a acestui an, noul Galaxy XCover 4s dispune de o camera nouă și de un procesor îmbunătățit, păstrându-și design-ul robust care l-a consacrat.

La Samsung vrem să oferim cea mai bună experiență pentru utilizatorii noștri, indiferent de condițiile lor de muncă. XCover 4s este un exemplu perfect pentru asta: îmbină inovația Samsung într-o formă robustă care le permite celor care lucrează sau se joacă în medii extreme să profite la maximum de device-ul lor”, a declarat Alexandru Costache, Head of Product Management Romania si Bulgaria.

Lansarea lui Galaxy XCover 4s  marchează și întoarcerea lui Xcover key, care permite utilizatorilor să își personalizeze aplicațiile pe care le folosesc cel mai des; de la activarea LED-ului Torch Light la declanșarea camerei foto, totul se poate face printr-o singură apăsare a unui buton.

Galaxy XCover 4s aduce îmbunătățiri în utilizarea zilnică, oferind un procesor de Octa 1.6GHz și un spațiu de stocare de 32 GB, de două ori mai mare decât varianta anterioară.

Camera foto de 16MP acceptă funcționalitatea Quick Launch, permițându-vă să realizati fotografii făcând dublu clic pe butonul Acasă.

XCover 4 este certificat atât cu IP68 și testat în conformitate cu standardul militar american, fiind construit pentru a rezista oricărui mediu.

Galaxy XCover 4s va fi disponibil în România începând cu august 2019.

  XCover 4s
Display 5.0” HD TFT
Camera frontală/ din spate (Principală) 16MP F1.7

(Frontală) 5MP F2.2

Body 145.9 x 73.1 x 9.7mm
Procesor Lassen-O

(Octa, 2 x 1.6GHz + 6 x 1.6GHz)

Memorie 3 GB RAM

32 GB Stocare internă

Micro SD Până la 512GB
Baterie 2800mAh detașabilă
Sistem de operare Android 9.0 (Pie)