Samsung anunță Galaxy Tab S6, tableta care te ajută să îți exploatezi creativitatea

386

Construită pentru cei care vor să-și satisfacă curiozitatea și să-și exprime spiritul creativ, Samsung Galaxy Tab S6 permite utilizatorilor să facă mai mult decât ar fi putut face vreodată pe oricare altă tabletă.

În ziua de azi, inspirația poate veni în orice moment, iar creativii și profesioniștii au nevoie de un dispozitiv capabil să țină pasul cu imaginația lor, completându-le în același timp stilul de viață aglomerat. Galaxy Tab S6 le oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și da frâu liber creativității cu ajutorul unui device cu specificații premium, rezultat al tehnologiei de ultimă oră cu care Samsung i-a obișnuit“, a declarat DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT & Electronics, Samsung Electronics.

S Pen, elementul definitoriu pentru Samsung, a fost gândit la început ca un instrument pentru scris și desenat, dar a evoluat într-un partener pentru creativitate și productivitate. Cu ajutorul funcțiilor de control de la distanță BLE încorporate, inclusiv funcția S Pen Air, S Pen-ul vă permite să faceți în mod intuitiv selfie-uri și videoclipuri sau să controlați conținutul multimedia pe care îl creați chiar și atunci când tableta nu este aproape de voi. În plus, S Pen-ul se încarcă fără fir și are o autonomie de până la 10 ore după doar 10 minute de încărcare.

Pe Galaxy Tab S6 poți să iei notițe cât se poate de ușor cu ajutorul S Pen-ului. Notițele scrise mână pot fi convertite în text digital și exportate în formate precum Microsoft Word cu un singur clic. Puteți, de asemenea, să notați sau să schițați rapid în timp ce vizionați un videoclip prin ajustarea ferestrei Samsung Notes – funcție special gândită pentru multitasking.

O nouă versiune îmbunătățită a lui Samsung DeX vine, de asemenea, cu noua Galaxy Tab S6, oferindu-vă o experiență asemenătoare cu cea de pe un PC, astfel încât să puteți face multitasking ușor și să vă bucurați de cea mai bună experiență de vizionare. Cu o tastă funcțională DeX de pe noul Book Cover al lui Galaxy Tab S6, puteți deschide și închide DeX doar prin apăsarea unei taste. Tastatura vine cu funcționalitate îmbunătățită, inclusiv un suport pentru S Pen, touch pad și taste noi.

Galaxy Tab S6 vine cu îmbunătățiri ale camerei, inclusiv camera duală Samsung cu Ultra Wide, în premieră pe o tabletă, într-un corp subțire de 5,7 mm, care o face mult mai portabilă. Ultra Wide permite utilizatorilor să surprindă un întreg câmp vizual de 123 de grade, la fel de larg ca și cel al ochiului uman.

Ca parte a ecosistemului Samsung Galaxy, Galaxy Tab S6 devine un hub al experienței conectate datorită SmartThings. Împreună cu Bixby, puteți să controlați toate device-urile prin comenzi vocale.

Galaxy Tab S6 vine în culorile Mountain Gray, Cloud Blue și Rose Blush. Aceasta va fi disponibilă în magazine și online la începutul lunii septembrie, pe piețele selectate.

 

Samsung Galaxy Tab S6 – specificații de produs

Specs Tab S6
Display 10.5” WQXGA, Super AMOLED
Culoare Mountain Gray, Cloud Blue, Rose Blush
Dimensiune, greutte 244.5 x 159.5 ×5.7mm, 420g
Camera 8MP(Front), 13MP + 5MP (Rear)
Memorie + Stocare 6GB + 128GB or 8GB +256GB , MicroSD (Up to 1TB)
AP 7nm processor (1×2.8GHz, 3×2.4GHz , 4×1.7GHz)
Baterie Tabletă 7,040mAh, Fast Charging
S Pen 0.35mAh
Connectivitate Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G+5GHz, MIMO, Wi-Fi Direct, Bluetooth® 5.0
GPS GPS + GLONASS, Beidou, Galileo
Senzori Optical Fingerprint Sensor, Accelerometer, Gyro Sensor, Geomagnetic Sensor, Hall Sensor, RGB Light Sensor
MIC 2 MICs
Video Recording: UHD 4K (3840×2160) @ 30fps

Playback: UHD 8K (7680 x 4320) @ 30fps

Audio 4 speakers sound by AKG, Dolby Atmos®
Accesorii Book Cover Keyboard, Book Cover, POGO Charging Dock, S Pen