Samsung anunță că lansarea telefonului cu ecran pliabil a fost amânată pentru 2019

- Adrian Ungureanu
492

Se pare că fanii Samsung vor trebui să mai aștepte pentru a vedea primul telefon cu ecran pliabil, șeful diviziei de mobile de la Samsung dezvăluind la CES 2018 că agenda a fost schimbată.

DJ Koh anunțase în luna septembrie a anului trecut că Samsung va lansa în acest an primul său telefon cu ecran pliabil, dar acum a anunțat că acest lucru nu se va mai întâmpla și că lansarea a fost amânată pentru 2019.

Acesta a explicat că încă sunt dificultăți în dezvoltarea interfeței UX, care reprezintă cel mai mare obstacol al celor de la Samsung în comercializarea unui asemenea produs, dar a anunțat în același timp că se lucrează intens la rezolvarea acestor probleme.

Între timp, presa sud-coreeană relatează că Samsung va începe dezvoltarea display-urilor flexibil în luna martie a acestui an, iar din toamnă, adică începând cu luna septembrie, noile panouri vor intra în producție.

Totodată, se pare că ecranul noului telefon va avea 7.3 inci în diagonală și va fi pe bază de OLED, devenit astfel, unul din primele, dacă nu chiar primul telefon, care va avea un ecran de dimensiunile unei tablete. Pliat, însă, va avea dimensiunile unui telefon normal.