Samsung anunţă că a recuperat 96% dintre telefoanele Galaxy Note 7 vândute

- Adrian Ungureanu
281

Coşmarul legat de telefoanele Galaxy Note 7 este aproape să se termine pentru cei de la Samsung. Compania sud-coreeană tocmai a postat pe site-ul oficial un anunţ prin care ne informează că autorităţile de transport aerian din SUA nu mai cer companiilor aeriene să-i avertizeze pe posesorii de telefoane Note 7 să nu se urce cu ele în avion.

În acelaşi comunicat, Samsung a anunţat şi că a reuşit să recupereze aproape toate telefoanele prin programul lor de returnare a modelelor Galaxy Note 7, mai exact 96% dintre modelele existente pe piaţă. Nu este însă foarte clar, dacă Samsung s-a referit la nivel global sau doar pentru piaţa nord-americană.

Ţinând de cât de mare este acest procent ne gândim că ar fi vorba doar de piaţa americană, dar în acelaşi timp trebuie luat în calcul şi faptul că liniile aeriene au clienţi şi din alte ţări, reglementările autorităţilor aeriene americane vizând şi zborurile de internaţionale nu doar pe cele interne.

Totodată, Samsung a subliniat, încă odată faptul că împreună cu operatorii de telecomunicaţii din întreaga lume vor continua campania de blocare a accesului celor cu telefoane Galaxy Note 7 la reţelele mobile.