Samsung a publicat deja manualul de instrucțiuni pentru Galaxy A8 și A8+

- Adrian Ungureanu
507

Dacă mai era vreo urmă de îndoială în ceea ce privește restructurarea gamei de telefoane de clasă medie de la Samsung, ei bine, acum a dispărut complet, pentru că gigantul coreean tocmai a confirmat acest lucru.

Am văzut săptămâna trecută documentația de la Bluetooth SIG pentru Galaxy A8 și pentru Galaxy A8+, dar acum Samsung a urcat pe site, deja, manualul de instrucțiuni al acestor două telefoane.

Sunt confirmate atât numele de serie, SM-A530F, SM-A530F/DS, SM-A730F și SM-A730FS/DS, care în mod tradițional ar fi trebuit să fie Galaxy A5 și A7. Nu vor mai fi, devenind Galaxy A8 și A+. Adevărul este că nu există niciun indiciu că nu vor mai fi și alte modelele în seria Galaxy A 2018, dar este foarte posibil, totodată, ca acestea să fie singurele.

Revenind la manual puțin, acesta confirmă design-ul telefonului. Cel mai interesant lucru este că modelele A8 și A8+ nu vor avea cameră duală, așa cu s-a speculat anterior. Sub cameră se află senzorul de amprentă. În manual, la pagina 96, la rubrica Selfie, veți vedea că este confirmat faptul că telefonul are o cameră frontală duală. La fel puteți vedea și în schema mai jos, care apare la începutul manualului.

Telefonul nu are nici buton fizic dedicat asistenului virtual Bixby, dar va fi compatibil cu Bixby. Dispare butonul Home fizic, dar va avea un buton Home virtual, care va putea fi activat prin apăsarea zonei din partea de jos a ecranului, la fel ca pe modelele S8, S8+ sau Note 8.

Încă nu sunt date oficiale legate de data de lansare dar cel mai probabil vor fi prezentate oficial la CES 2018, care are loc în Las Vegas între 9 și 12 ianuarie.