Samsung a prezentat oficial ”Leader 8”, un nou smartphone cu clapetă

- Adrian Ungureanu
246

Se pare că samsung încă mai crede în telefoane cu clapeta și a confirmat toate zvonurile legate de posibilitatea lansării a două telefoane de acest gen în acest an.

În urmă cu trei săptămâni Samsung introducea Galaxy Folder 2 pe piața sud-coreeană, o versiune actualizată a modelului Folder 2 lansată în China cu un an în urmă.

Acum Samsung aduce un nou telefon. Am crezut inițial că se va numit Galaxy Folder 3, cel puțin așa sugerau mai toate zvonurile anterioare, pentru că numărul de model așa îl recomanda, dar Samsung a decis să schimbe numele și a ales ”Leader 8”. De ce? Nu știm.

Oricum, telefonul a fost lansat în China și vine cu toate dotările la care ne-am așteptat. Două ecrane SuperAMOLED de 4,2 inci și rezoluție Full HD fiecare, procesor Snapdragon 821, 2GB de RAM și 64 GB spațiu de stocare intern, plus slot pentru card microSD.

Camera principală va avea un senzor de 12MP, în timp ce camera de selfie-uri va avea un senzor de 5 MP.

Telefonul oferă suport dual-SIM, încărcare wireless, suportul pentru serviciul Samsung Pay, senzorul de amprentă, platforma Samsung Knox care va oferi mai multă siguranță, conectivitatea 4G LTE, Bluetooth, Wi-Fi, NFC și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

Din pozele postate de Samsung pe versiunea chineză a site-ului său, putem confirma că imaginile care au apărut în urmă cu 3 trei zile și pe care le-am dat și noi aici și aici, au fost din surse bune.

Deși l-a prezentat, Samsung încă nu a anunțat când va intrat telefonul în magazine sau care va fi prețul.

No posts to display