Samsung a lansat oficial noul smartphone cu clapetă în Coreea de Sud

- Adrian Ungureanu
374

După mai multe luni de speculații iată că Samsung a lansat oficial unul din cele două modele de telefoane cu clapetă despre care s-a vorbit încă de la începutul acestui an.

Este vorba de modelul SM-G1650, care a primit oficial numele Galaxy Folder 2. Acesta pare o versiune îmbunătățită a modelului Galaxy Folder 2 lansat anul trecut în China, dar care a devenit acum oficial și pentru piața sud-coreeană.

Telefonul dispune de un display de 3,92 inci, dar rezoluția nu este specificată pe site-ul Samsung Coreea, procesor Snapdragon 425 quad-core tactat la 1,4 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare intern și slot pentru card microSD de până la 256 GB.

telefonul dispune de o cameră principală de 8 MP și una pentru selfie-uri de 5 MP. Telefonul rulează Android 6.0.1 Marshmallow și este echipat cu o baterie de 1,950 mAh.

Telefonul va fi disponibil, deocamdată în Coreea de Sud, la un preț de 297.000 de woni, undeva în jurul a 260 de dolari și sunt șanse destul de mici ca telefonul să ajungă și pe piețele occidentale.