Samsung a lansat oficial Galaxy Note Fan Edition în Coreea de Sud

- Adrian Ungureanu
223

Așa cum s-a zvonit în ultimele săptămâni, Samsung a relansat pe piață generația Galaxy Note 7 pe piața sud-coreeană cu numele Galaxy Note Fan Edition.

S-a vorbit destul de mult în ultima perioadă că telefoanele vor fi readuse pe piață începând cu data de 7 iulie și așa se va întâmpla, dar Samsung a ținut să anunțe lansarea câteva zile mai devreme.

Noua versiune, este în cea mai mare parte a sa același ca și versiunea lansat în urmă cu aproape un an, dar după ce a trecut printr-un proces de recondiționare, scopul principal fiind acela de a se asigura că nu vor mai trece prin situații ”incendiare”.

Sunt ceva diferențe între versiunea originală și cea relansată acum la nivel de specificații, dar pentru utilizatorii care au avut deja Galaxy Note 7 nu ar trebui să existe mari diferențe de utilizare.

Deocamdată, telefoanele vor fi disponibile în prima fază pe piața din Coreea de Sud, la un preț de aproximativ 610 dolari, unde compania a anunțat că vrea să vândă circa 400.000 de unități. Lansarea pe alte piețe încă este analizată, iar o decizie urmează să fie luată în perioada următoare.