Samsung a înregistrat un patent pentru un senzor de amprentă integrat în display

366

Discuția asta legată de senzorii de amprentă integrați în ecranele telefoanelor începe să devină veche și poate chiar demodată după ce Apple a adus noua metodă de recunoaștere facială 3D, prin noul său sistem de autentificare FaceID.

oricum, Samsung pare dispusă să ducă acest proces până la capăt. Anul acesta a încercat să aducă acest nou tip de senzor atât cu seria Galaxy S8, cât și pe phabletul Galaxy Note 8. Fără succes însă, din cauza unor probleme tehnice.

Nu știm dacă le-au rezolvat pe toate și dacă senzorul optic este gata, dar Samsung a înregistrat la oficiul de patente și mărci din Coreea de Sud un patent care dezvăluie un senzor de amprentă optic, ce poate fi integrat în display. Evident, speculațiile indică instalarea acestui tip de senzor pe Galaxy S9 și S9+. Evident șansele sunt destul de mari, dar există ceva speculații și despre posibilitatea ca Samsung să prefere ca și Apple un sistem de recunoaștere facială 3D.

Să spunem că încă este devreme și orice este posibil așa că va trebui să mai așteptăm ceva indicii înainte de a ne convinge în ce direcție va merge Samsung.