Samsung a anunțat primul său telefon de buget cu cameră duală – Galaxy J7 Duo

- Adrian Ungureanu
510

Samsung a anunțat lansarea primului său model de smartphone de buget dotat cu cameră foto principală duală, și anume modelul Galaxy J7 Duo.

Compania sud-coreeană s-a prins greu în hora producătorilor de telefoane cu camere duale, primul lor telefon fiind Galaxy Note 8, lansat în toamna anului trecut. Au urmat modelele Galaxy A8, lansate în luna ianuarie a acestui an, dar acum aduc camerele duale și pe gama cea mai ieftină a companiei.

Galaxy J7 Duo vine cu un ecran SuperAMOLED de 5,5 inci, cu rezoluție HD, procesor octa core Exynos Seria 7, 4GB memorie RAM și 32GB spațiu de stocare intern.

Dispune de o cameră principală duală, formată de dintr-un senzor de 13MP și unul de 5MP, iar camera frontală are un senzor de 8MP.

Telefonul dispune de senzor de amprentă, vine cu Android Oreo la bord și este alimentat de o baterie de 3.000 mAh.

Deocamdată, telefonul va fi disponibil pentru piața din India, la un preț de recomandat de 16990 de rupii, adică în jur de 213 euro. Ținând cont că modelele Galaxy J sunt populare și în România, cu siguranță va ajunge și la noi. Dacă nu direct de Samsung, cu siguranță va fi adus de retailerii online.

No posts to display