Samsung a anunțat oficial noua serie Galaxy J (2017) – specificații, prețuri și disponibilitate

- Adrian Ungureanu
263

Samsung a lansat oficial noile modele din familia telefoane de buget a companiei, Galaxy J, ocazie cu care aflăm și care sunt prețurile recomandate pentru piața europeană.

Astfel Galaxy J3 va avea un preț recomandat pentru Europa de 219 euro, modelul J5 va avea prețuri ce încep de la 279 de euro, în timp ce Galaxy J7 va costa 339 de euro. Compania a anunțat, însă, că în Europa livrările nu vor începe mai devreme de luna august.

Galaxy J este una dintre cele mai vândute game de telefoane de la Samsung, acestea numărându-se și printre preferatele operatorilor de telecomunicații, care la noi le oferă de obicei la 1 leu sau chiar gratuit celor care optează pentru abonamente.

Modelul Galaxy J3, cel mai mic din familie, vine cu un display TFT, de 5 inci, cu rezoluție HD, procesor de 1,4 GHz, 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu de stocare intern. Telefonul dispune de o cameră de principală de 13 MP și una frontală de 5 MP. Telefonul va rula Android 7.0 Nougat și este alimentat de o baterie de 2.400 mAh.

Galaxy J5 are un display mult mai bun, un Super AMOLED, de 5,2 inci, cu rezoluție HD, procesor de 1,6 GHz, 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu de stocare intern. La fel ca și Galaxy J5 dispune de o camere de 13 MP și în față și în spate. Telefonul va rula Android 7.0 Nougat și este alimentat de o baterie de 3.000 mAh.

Modelul Galaxy J7, fratele cel mare al familie, vine cu Super AMOLED, de 5,5 inci, cu rezoluție Full HD, procesor de 1,6 GHz, 3 GB memorie RAM și 16 GB spațiu de stocare intern. Telefonul dispune de o cameră de principală de 13 MP și una frontală de 5 MP. Telefonul va rula Android 7.0 Nougat și va fi alimentat de o baterie de 3.600 mAh.