Samsung a anunțat lansarea lui Galaxy A70

404

Galaxy A70 are un design elegant, display mare, cameră triplă îmbunătățită, baterie puternică și conectivitate excelentă. Telefonul este conceput pentru nativii digitali care doresc să capteze fiecare moment, să se bucure de conectivitate fără limite și să împărtășească cu ceilalți conținut divers.

Utilizatorii de astăzi își folosesc telefoanele într-un mod mai vizibil mai activ și mai autentic – împărtășindu-și experiențele și rămânând conectați mai mult timp. Vorbim de conexiuni rapide între utlizatori atunci când specificații esențiale ale smartphone-urilor permit utilizatorilor să aibă cât mai multe interacțiuni spontane, colaborative. Acest lucru necesită evoluție. De aceea, pentru a răspunde nevoilor acestei generații, am creat noul Galaxy A70 – gândit special pentru modul în care oamenii se conectează în prezent“, a declarat DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT & Mobile Communications, Samsung Electronics.

Dispunând de un display Infinity-U de 6,7 inci, cel mai mare ecran din portofoliul Galaxy A, Galaxy A70 oferă o experiență completă când vine vorba de activitățile de zi cu zi. Designul elegant și ergonomic al lui Galaxy A70 și raportul de afișare de 20:9 oferă o experiență imersivă de vizionare, putând fi ținut într-o singură mână fără dificultăți.

Disponibil în patru culori distincte, inclusiv Coral – culoarea anului, Blue, Black și White, Galaxy A70 dezvăluie culori uimitoare în funcție de direcția luminii și de reflecții.

Camera triplă de pe Galaxy A70 vine cu lentile pe față și pe spate de înaltă rezoluție, de 32 MP, astfel că nu veți fi nevoiți să sacrificați calitatea imaginii indiferent de locul în care vă aflați sau de momentul zilei în care faceți fotografii. Lentilele de adâncime permit reglarea profunzimii câmpului de focalizare înainte și după fotografiere, astfel încât să puteți alege unde și ce doriți să scoateți în evidență. Împreună cu obiectivul Ultra Wide 8MP, vă puteți bucura de fotografii ample, panoramice, care reflectă același unghi de vizionare ca și ochiul uman.

Scoateți ce este mai bun din fotografiile voastre cu ajutorul funcției Scene Optimizer, care poate recunoaște până la 20 de scene, îmbunătățind considerabil rezultatul final. Pe lângă aceasta, funcția de detectare a defectelor identifică micile defecte înainte să apăsați pe butonul de fotografiere, astfel că veți obține cadrul perfect de fiecare dată.

Galaxy A70 este echipat cu o baterie de 4,500 mAH, oferindu-vă astfel mai mult timp să vă bucurați de el, să vă conectați la internet, să împărtășiți conținut sau să vă jucați o zi întreagă. Iar cu ajutorul funcției de încărcare rapidă, de 25W, puteți reveni la activitatea voastră preferată cât de repede.

Poziționarea intuitivă a senzorului de amprentă digitală integrat în ecran de pe Galaxy A70 înseamnă că veți controla mult mai ușor accesul la telefon, având parte o experiență ideală, fără să fiți nevoiți să încercați de mai multe ori deblocarea. Prin Samsung Pass, utilizatorii pot accesa diverse site-uri web și aplicații folosindu-se de autentificarea biometrică, ca modalitate mai ușoară și mai sigură de conectare. Această funcție este posibilă datorită Samsung Knox, platforma de securitate Samsung, menită să protejeze toate elementele componente ale telefonului. Samsung Knox vă scapă de grija protecției datelor, astfel încât să vă bucurați de telefon în voie.

Galaxy A70 – specificații*

  Galaxy A70
Display 6.7” FHD+ (1080×2400)
Super AMOLED
Infinity-U Display
Camera Spate Principală: 32MP, F1.7

Ultra Wide: 8MP, F2.2 (123°)

Depth: 5MP, F2.2

Față Selfie: 32MP, F2.0
Corp 164.3 x 76.7 x 7.9mm
AP Octa Core, (Dual 2.0GHz + Hexa 1.7GHz)
Memorie 6 GB RAM
128 GB Stocare Internă
Slot Micro SD  (de până la 512 GB)
SIM Card Dual SIM (3 slot-uri)
Baterie 4,500 mAh

Super Fast Charging

Sistem de operare Android 9.0 (Pie)
Autentificări biometrice Senzor de amprentă în ecran, Recunoaștere facială
Culoare Black, Blue, Coral, White
Design 3D Glasstic