Samsung a anunțat că va aduce noile funcții ale seriei Galaxy S20 pe smartphone-urile Galaxy S10 și Galaxy Note10

289

Printr-o actualizare software ce va fi distribuită începând cu luna martie, utilizatorii smartphone-urilor Galaxy S10 și Galaxy Note10 vor putea crea conținut cu cea mai recentă tehnologie software a camerei Galaxy, utilizând inclusiv modul Single Take. În plus, utilizatorii vor avea acces la o varietate de îmbunătățiri software care fac ca întreaga experiență Galaxy să fie și mai plăcută.

Cu funcția Single Take, veți putea rămâne în prezent, în timp ce surprindeți momentul perfect cu ajutorul tehnologiei AI integrată. Single Take folosește întregul sistem de camere foto și tehnologia AI pentru a realiza o serie de fotografii și videoclipuri în mod simultan, recomandând cea mai reușită fotografie.

Alături de noua funcție Night Mode și de funcția Night Hyperlapse, adăugată atât pe seria Galaxy S10 cât și pe seria Note10, veți putea realiza și mai multe fotografii și videoclipuri chiar și la lumină scăzută.

Când ați surprins imaginea perfectă, funcția Custom Filter vă permite să vă creați propriul filtru cu spectrul de culori și stiluri care vă plac, imaginea servind drept sursă din care aplicația își extrage informațiile esențiale. Astfel, se creează un filtru reutilizabil care poate fi aplicat fotografiilor viitoare.

Pentru cei pasionați de video, Modul Pro pentru înregistrarea video oferă mult mai mult control, permițându-vă să reglați setări precum ISO și nivelul de expunere. De asemenea, puteți să comutați între camerele frontale și cele din spate în timp ce înregistrați videoclipuri.

Această actualizare aduce, de asemenea, o varietate de funcții ale galeriei care vă ajută să vă organizați conținutul. Datorită tehnologiei AI, cu funcția Clean View activată, Galeria grupează automat fotografiile similare pentru o galerie mai organizată . Utilizatorii pot examina cu ușurință fotografiile similare și le pot selecta pe cele preferate pentru a servi drept etichetă a grupului foto. Când vizualizați o fotografie în galerie, puteți mări imaginea și selecta funcția Quick Crop, situată în colțul din stânga sus, pentru a decupa fotografii la dimensiunea dorită.

Cu funcția Quick Share, puteți vedea care dintre contactele dvs. sunt în apropiere și puteți partaja fotografii, videoclipuri sau chiar fișiere mari cu mai multe persoane. Cu funcția Music Share, puteți extinde conexiunea Bluetooth asociată. De asemenea, nu este necesar să vă deconectați pentru ca un prieten să poată pune muzică pe un difuzor sau un sistem stereo auto.