Samsung a adus în România noua linie de soundbar-uri wireless

- Adrian Ungureanu
335
Samsung MS6500

Filiala locală a celor de la Samsung a cea mai nouă linie de soundbar-uri, respectiv modelele HW-K950 și MS6500, care beneficiază de conexiunie Bluetooth şi Wi-Fi şi care pot fi folosite atât cu televizoare, dar şi cu alte tipuri de echipamente care pot reda conţinut audio.

Soundbar-ul MS6500 este primul model care integrează subwoofer-ul direct în cadrul unității principale şi este prevăzut cu 9 difuzoare, fiecare cu amplificator dedicat. Configuraţia şi alinierea lor a fost proiectată şi calibrată de Samsung Audio Labs din California, pentru a reda un sunet clar şi precis. Folosind funcţiile de predicţie şi anulare a distorsiunilor, soundbar-ul redă un bas mai profund şi detaliat.

Conectarea unității la televizor se face prin bluetooth sau Wi-Fi, iar alimentarea ambelor echipamente se poate face cu acelaşi cablu. De asemenea, atât televizorul, cât şi soundbar-ul pot fi montate folosind un singur suport de prindere pe perete. Mai mult, toate funcţiile pot fi controlate acum direct de pe telecomanda televizorului tău Samsung (inclusiv setări avansate precum equalizer şi moduri de sunet) şi există o secţiune dedicată în meniul televizorului.

Samsung K950

Soundbar-ul HW-K950 este primul soundbar Samsung care vine echipat cu Dolby Atmos şi a fost proiectat de experţi în domeniu în Samsung Audio Labs din California. Modelul permite generarea unui sunet realist la 360 grade (atât pe verticală, cât și pe orizontală) pentru o experienţă captivantă. Sistemul are o putere totală de 500W, sunetul fiind distribuit de 15 difuzoare încorporate.

Fiind proiectat pentru a fi cât mai uşor de utilizat, soundbar-ul are integrate conexiuni Bluetooth și Wi-Fi, ce permit controlul prin intermediul aplicației Samsung Multiroom, atât de pe smartphone, cât și de pe tabletă. Mai mult decât atât, pentru a nu întrerupe experiența audio de înaltă-calitate, apelurile primite, notificările sau alarmele de pe smartphone sunt oprite.

Noua interfață Samsung Multiroom a fost simplificată și eficientizată, astfel încât utilizatorii pot căuta mult mai rapid și ușor conținutului dorit. De asemenea, utilizatorii pot avea acces la muzică din mai multe surse, atât din playlist-ul salvat, cât și prin serviciile de streaming preferate.