Samsung a adus în România noile monitoare curbate pentru gaming cu tehnologie Quantum Dot

- Adrian Ungureanu
206

Samsung Electronics a prezentat în România noile monitoare curbate cu tehnologie Quantum Dot, special create pentru gameri. Modelele sunt disponibile în variantele de 24 inci, respectiv 27 inci.

Monitoarele au un design optim, ce permite ajustarea pe verticală și pe orizontală, pentru maximizarea confortul utilizatorilor. Datorită unghiului de vizualizare de 1780 și a razei de curbură de 1.800R, experiența de gaming este îmbunătățită. Tehnologia Quantum Dot permite redarea unor imagini vii şi naturale, contrastul de 3000:1 oferind un grad de detaliere ridicat.

În timpul jocului, gamerii pot vizualiza și regla toate setările esențiale, de la timpul de răspuns, la rata de reîmprospătare a imaginii, prin accesarea meniului. Tastele ușor accesibile pentru comenzi rapide, situate pe partea din față și din spate a monitorului, le oferă utilizatorilor și mai multe opțiuni pentru a actualiza rapid parametrii de gameplay utilizați frecvent.

Monitoarele CFG70 de 24 inci și 27 inci vin cu interfață „Gaming UX” și cu opțiuni avansate de calibrare, pentru optimizarea imaginilor, în jocuri de tip FPS, RTS, RPG și AOS.

Monitorul are un timp de răspuns de 1ms MPRT și dispune de o rată de refresh de 144 Hz. În plus, modelul integrează şi tehnologia AMD FreeSync.