Să sperăm că adevăratul Galaxy Note 8 nu va fi atât de urât ca în aceste imagini

- Adrian Ungureanu
2515

Un nou set de imagini cu o posibilă variantă de Galaxy Note 8 și-a făcut loc pe internet de curând și sperăm că Samsung nu a mizat, în niciun caz, pe un design atât de neinspirat.

Nu știm cu ce scop au lansat aceste randări OnLeaks și cei de la 91Mobiles, dar acest telefon nu se aseamănă deloc cu scăpările anterioare și nici nu se potrivește cu cele mai multe zvonuri apărute în ultimele săptămâni.

După cum veți vedea în imaginile din galerie, avem parte de o randare neoficială, în care ne este prezentat un telefon butucănos, pătrățos și destul de îndepărtat de designul introdus de Samsung pe seria Galaxy S8.

În spate vedem un modul de cameră duală, dar așezat pe orizontală deși majoritatea scăpărilor indicau o așezare pe verticală, după cum puteți vedea aici sau aici.

În plus, vedem senzorul de amprentă încadrat în același modul ca și senzorii foto, într-o poziție asemănătoare cu cea a senzorului de amprentă de pe Galaxy S8. Nu văd motive din care Samsung s-ar expune atât de mult, păstrând senzorul în aceeași poziție pentru care a primit nenumărate critici. Totodată, cele mai recente scăpări indicau o amplasare a acestui senzor sub camera foto.

Ajungând la panoul frontal, vedem în partea de sus ditamai rama ceea ce contrazice utilizarea display-urilor Infinity introduse de Samsung pe gama Galaxy S8. Sentimentul majorității este acela că Samsung va dori să profite de popularitatea noilor display-uri instalându-le și pe Galaxy Note 8.

Nu în ultimul rând, ținând cont de faptul că Samsung vrea să reabiliteze gama de phableturi Galaxy Note, după scandalul de anul trecut, mai degrabă ar miza pe un design atât de apreciat precum cel de de Galaxy S8, decât să vină cu un design complet nou care are toate șansele să nu prindă la public.