Record absolut de precomenzi pentru noile Galaxy S8, după doar 2 zile de precomenzi în Coreea de Sud

- Adrian Ungureanu
317

Samsung pare să fi dat lovitura cu noile telefoane Galaxy S8 și S8 Plus pe piața locală, dar cu siguranță rezultatele sub bune vor fi înregistrate și la nivel global.

Compania a dat startul precomenzilor în Coreea de Sud vine, 7 aprilie, iar după doar două zile a înregistrat deja un total de 550.000 de precomezi, un record absolut pentru companie, rezultate mult mai bine decât modelele Galaxy S7 și Note 7.

Defapt, nici cumulate precomenzile de S7 și Note 7 nu se pot compara cu totalul precomenzilor înregitrate de seria S8. În primele două zile, S7 adunase 100.000 de precomenzi, iar Note 7 atrăsese 200.000 de cumpărători.

Rezultatele sunt mult și peste așteptările companiei, care anticipa un total de 400.000 de precomenzi în toată campania, dar obiectivul a fost depășit în mai puțin de 2 zile și mai este mult timp, până când telefoanele vor ajunge în magazine, adică până pe 21 aprilie.

În aceste condiții, analiștii locali au revizuit în creștere numărul total de telefoane Galaxy S8 vândute undeva la 45-50 de milioane de unități la nivel global, doar în acest an. Samsung și-a stabilit ca obiectiv un total de 60 de milioane de unități.

Deși analiștii se arată rezervați, este foarte posibil, în acest ritm, ca Samsung să depășească și acest obiectiv. Totodată, Samsung ar putea stabili cu seria Galaxy S8, un nou record la capitolul vânzări în ceea ce privește cea mai vândută generație de telefoane. Până acum recordul este deținut de generația Galaxy S3, cu un total de peste 70 de milioane de telefoane vândute în întreaga lume.