Razer vrea să lanseze un nou ”dispozitiv mobil” de gaming până la finele anului

375

Razer, cunoscută în special în rândul gamerilor, o companie specializată în dezvoltarea de echipamente hardware dedicate pasionaților de jocuri, vrea să lanseze un nou dispozitiv de gaming, până la finele anului.

Nu este doar un zvon, informațiile fiind confirmate chair de CEO-ul companiei, Min-Liang Tan, co-fondator al companiei Razer, în cadrul unui interviu pentru CNBC.

Compania a mai lansat un dispozitiv mobil dedicat pasionaților de gaming, dar este vorba despre Razer Edge, o tabletă cu sistem de operare Windows, lansată în 2013.

Totuși, nu este foarte sigur dacă va fi vorba despre un smartphone, o tabletă sau o consolă portabilă, pentru că omul de afaceri singaporez, face referire la un ”dispozitiv mobil”.

”Unul dintre cele mai aprinse zvonuri legate despre compania noastră este acela că pregătim un nou dispozitiv mobil. Și pot să confirm că așa este, pregătim un dispozitiv mobil special creat pentru gaming și divertisment. Sperăm să putem prezenta acest dispozitiv până la finele acestui an” a declarat Min-Liang Tan.