Ravinder Takkar, CEO-ul Vodafone România, va pleca la Vodafone India

- Adrian Ungureanu
205

Ravinder Takkar, actualul CEO al operatorului Vodafone România va pleca de la jumătatea lunii iulie de la conducerea filialei locale pentru a se alătura filialei din India a grupului.

”Începând cu data de 15 iulie 2017, Ravinder Takkar va prelua funcția de Președinte al Vodafone Group Services, Regional Business Development, rol în care va fi responsabil de reprezentarea intereselor Vodafone în India, inclusiv de crearea și integrarea cu succes a noului joint-venture (companie cu capital comun) dintre Vodafone India și Idea”, se arată într-un comunicat remis redacției.

Potrivit anunțului Vodafone, acesta va fi responsabil de dezvoltarea business-ului Vodafone în regiunea Africa, Orientul Mijlociu și Asia Pacific (AMAP), raportându-i lui Vivek Badrinath, CEO pentru regiunea AMAP. Takkar își încheie astfel mandatul de trei ani de CEO și Președinte al Vodafone România, rol pe care l-a preluat în luna mai 2014.

Vodafone Group va anunța în perioada următoare noul CEO pentru România.

Takkar a fost membru al Board-ului Vodafone India și Indus Towers (un joint-venture între Vodafone India, Airtel și Idea). Înainte de a fi desemnat CEO și Președinte al Vodafone România, el a fost CEO Vodafone Partner Markets, fiind responsabil de creșterea business-ului prin extinderea prezenței Vodafone și atragerea de noi parteneri.