Randări oficiale confirmă iminenta lansare a unui nou Surface Pro

205

Microsoft se pregătește să lanseze noua generația a dispozitivului său 2-in-1 Surface Pro, iar randări oficiale scăpate pe internet nu fac decât să confirme iminenta lansare, ce va avea loc la Shanghai.

Notam în urmă cu două săptămâni că un important oficial al celor de la Microsoft a confirmat că pe data de 23 mai va participa la un eveniment important, ce va avea loc în Shanghai.

La acel moment, mai multe surse au afirmat că Microsoft va prezenta un nou dispozitiv 2-in-1 Surface Pro. Acum, cu doar câteva zile înainte de acest eveniment, a apărut un întreg set, cu un Surface Pro, din toate unghiurile.

Imaginile au fost publicate de cunoscutul zvonac Evan Blass pe Venture Beat și explică și declarațiile oficialilor Microsoft prin care au negat lansarea Surface Pro 5. Pozele care au apărut acum ne arată că, totuși, un nou Surface Pro va fi lansat.

Potrivit Blass, adevărul este undeva la mijloc. Oficialii Microsoft au negat lansarea Surface Pro 5, dar nu au negat lansarea unui alt dispozitiv Surface Pro. Blass spune că două gadget ar putea fi denumit Surface Pro 4 Refresh. Deci o versiune actualizată a modelului lansat în toamna lui 2015.

Dar vom afla săptămâna viitoare care este adevărul. Până atunci vă lăsăm cu imaginile.