Quickmobile: Am vândut în 3 zile 1.200 de iPhone X, de peste 1,5 milioane euro

- Adrian Ungureanu
493

România, o țară modestă din Sud Estul Europei, arată că pasiunea pentru tehnologie și mai ales pentru telefoanele de la Apple nu are niciun preț, cel puțin asta înțelegem din ce ne spun cei de la Quickmobile, care a vândut în 3 zile, un număr mare de modele iPhone X.

Retailerul specializat afirmă că că în doar trei zile a primit precomenzi pentru 1.200 de smartphone-uri iPhone X, toate telefoanele fiind achitate de către români integral, ridicând valoarea totală a vânzărilor la peste 1,5 milioane de euro.

Comenzile vor fi livrate către primii clienți din România începând cu 6 noiembrie, Quickmobile fiind, și de această dată, primul retailer local care livrează noile iPhone-uri.

„Făcând o comparație, numărul clienților care au virat, în medie, 5.700 de lei în contul Quickmobile în 3 zile este mult mai mare decât al celor care își deschid depozite de această sumă la o bancă, iar acest lucru oferă o valoare uriașă companiei noastre”, a declarat, a declarat, într-un comunicat remis redacției, Tudor Țiboc, General Manager al Quickmobile.

Din totalul precomenzilor plasate de către români, jumătate au vizat varianta telefonului iPhone X de 64 de GB. Cei care au ales această variantă a terminalului au preferat culoarea space gray. Restul precomenzilor au fost pentru varianta de 256 de GB a vârfului de gamă, culoarea preferată de către români fiind tot space gray.

Modelul iPhone X de 64 GB este disponibil în oferta retailerului la prețul de 5.299 de lei, în timp ce varianta de 256 GB este comercializată de către Quickmobile la prețul de 6.099 de lei. Prețurile includ TVA și garanția standard de 2 ani.

„Apetitul românilor pentru telefoanele Apple este tot mai mare, iar acest lucru l-am putut observa cu ușurință de-a lungul anilor. Dacă anul trecut, modele iPhone 7 și 7 Plus au înregistrat 1.000 de precomenzi, anul acesta, iPhone 8, 8 Plus și iPhone X au generat, însumat, peste 1.800 de precomenzi”, a mai spus Tudor Țiboc.

No posts to display