Qualcomm a anunțat noile procesoare Snapdragon 845! Samsung le va produce, Xiaomi printre primii clienți

- Adrian Ungureanu
402

Am scris despre Qualcomm în ultima perioadă mai mult din cauza scandalului cu cei de la Apple, disputele legale dintre cele două companii ținând cap de afiș, în detrimentul știrilor despre tehnologie.

Era și timpul ca dezvoltatorul platformei Snapdragon să mai prezinte ceva nou și au anunțat noile procesoare Snapdragon 845.

Deși s-a vorbit mai prin vară că Samsung ar fi fost sărit din schemă, iar producătorul noilor chip-uri ar fi urmat să fie compania taiwaneză TSMC, până la urmă aflăm că Samsung va produce și în acest an procesoarele Snapdragon. La fel ca în acest an.

Și la fel ca în acest an, și în 2018, Samsung va avea prioritate. Tot ca în 2017, Xiaomi va fi al doilea mare client al celor de la Qualcomm pentru procesoarele de Snapdragon 845.

Xiaomi a primit în 2017 chiar un discount din partea celor de la Qualcomm, pentru procesoarele Snapdragon 835, pentru a renunța la procesoarele Helio de la Mediatek.

CEO-ul celor de la Xiaomi, Lei Jun, a urcat și el pentru scurt timp pe scenă și a anunțat că modelul Xiaomi Mi 7 va avea noile procesoare Snapdragon 845.