Puzzle Software organizează în aprilie a treia Conferință Agile

374

Pentru al treilea an consecutiv, Belgradul (Serbia) va fi locul de întâlnire al experților IT și Agile de renume mondial! Conferința Agile Serbia va avea loc pe 27 aprilie și va avea ca teme principale metodologiile Agile, leadership și dezvoltarea de software.

Conferința Agile Serbia este unul dintre cele mai mari evenimente pe tema abordării Agile de dezvoltare a produselor în regiunea CEE! La Conferința de anul trecut a reunit peste 500 de participanți din 12 țări europene. Aceste cifre au ridicat conferința Agile Serbia la rangul de marcă europeană, recunoscută în special în industria IT, unde metodologiile Agile sunt cele mai utilizate. Abordarea Agile, care înregistrează o tendință constantă de creștere în lume și în regiunea noastră, acordă o mare importanță colaborării cu clienții și reacției rapide la schimbări și, prin urmare, fondatorii și susținătorii săi susțin că este excelentă pentru proiecte complexe de dezvoltare. Pentru acest an, organizatorii au anunțat prelegeri și discuții pe trei scene, Coaching Corner și numeroase surprize care vor face conferința și mai interactivă.

VIP-ul conferinței de anul acesta este Bob Hartman, cunoscut în branșă sub numele de Agile Bob. El va fi cel care va susține si și keynote-ul conferinței! Agile Bob a fost membru al Consiliului Scrum Alliance 2015 (o organizație umbrelă globală pentru Scrum) și a colaborat cu peste 100 de companii de renume mondial. El va deschide conferința cu prelegerea “De ce leadership-ul și agilitatea secolului 21 merg mâna în mână”.

În afară de el, invitații de pe scena EPIC (glavnoj) sunt: Marcello Duarte, Marc Löffler, Karl Scotland, Olaf Lewitz și Ángel Medinilla. Pe scena DEV vor fi discutate subiectele actuale din lumea dezvoltării Agile a produselor software. Atelierele interactive vor avea loc pe scena EXE și întotdeauna atrag un mare interes din partea vizitatorilor.

Coaching Corner este destinat convorbirilor informale dintre Agile Coaches și participanții la conferință, precum și schimbului de experiență între aceștia. În plus față de toate cele menționate mai sus, organizatorii au anunțat “premiera” aplicației de business match making! Aplicația este produsul unui sponsor și organizator al conferinței, compania Puzzle Software. Deoarece Conferința Agile Serbia este un eveniment destinat atât programatorilor, cât și diferitelor niveluri de management, în Puzzle Software se crede că această aplicație va ajuta participanții să creeze noi contacte de afaceri, să facă schimb de idei și să facă primii pași către noi proiecte de colaborare.

Numeroase companii au recunoscut importanța conferinței pentru comunitatea Agile și IT din regiunea CEE. Endava (sponsorul Golden), Quantox Technology (sponsorul Silver) și Scrum Alliance (sponsorul special).

Înscrierile pentru conferință sunt deschise. Mai multe informații sunt disponibile la www.agile-serbia.rs/conference/april-2018/.

Fii agil, ne vedem pe 27 aprilie!