Producătorul de huse care a ghicit design-ul Galaxy A8, ne oferă imagini cu Galaxy S9 și S9+

- Adrian Ungureanu
574

Producătorul de accesorii telecom, Olixar, a creat un set de randări cu huse de protecție pentru următoarele vârfuri de gamă de la Samsung.

Compania a anticipat perfect design-ul modelelor Galaxy A8 și A8+, telefoane care au fost anunțate ieri în mod oficial de Samsung. Este posibil să fi avut modelele 3D finale, așa că există posibilitatea ca și randările cu Galaxy S9 și S9+ pe care le vedeți în imagini să fie precise.

La fel ca și celelalte randări cu Galaxy S9 și S9+, vedem că doar modelul S9+ va avea cameră duală pe spate, iar senzorul de amprentă a fost mutat într-o poziție mult mai agreată de fani.

Ecranele păstrează formatul 18,5:9 și vedem că rama din partea de jos a ecranelor sunt ceva mai mici, decât pe Galaxy S8 și S8+. Nu cu mult, dar se observă că partea de jos nu are aceeași dimensiunea ca și cea de sus. Pe S8, S8+ și Galaxy Note 8, cele două rame sunt simetrice.

Ținând cont de istoricul bun al companiei, ne putem aștepta ca design-ul final al noilor flagship-uri de la Samsung să fie acesta. Și chiar dacă vor fi diferențe, probabil, vor fi foarte mici.

Husele sunt deja scoase la vânzare pe site-ul MobileFun.co.uk, la un preț de 5,66 de euro.

No posts to display