Producător de huse de protecție oferă primele randări cu Galaxy A5 2018

465

Era și timpul ca producătorii de huse de protecție să înceapă să anticipeze design-ul viitoarelor telefoane din familia Galaxy A 2018 a celor de la Samsung.

Am văzut câteva randări alte modelelor din această serie realizate de anumiți fani ai Samsung, dar acum vedem și randări realizate de un producător de huse de protecție, pentru modelul Galaxy A5, modelul din 2015.

Randările urmează zvonurile apărute în ultima vreme care sugerează că noua serie Galaxy A 20187 va împrumuta mai multe elemente de la vârfurile de gamă din acest an, Galaxy S8 și Galaxy Note 8, cum ar fi ecranele Infinity sau butonul pentru activarea asistentului virtual Bixby.

De altfel, Galaxy A5 2018 arată că un Galaxy S8 cu dimensiuni ceva mai reduse, dar lipsesc, din ce vedem noi, marginile curbate. Din păcate, sursa acestor randări nu oferă și detalii legate de dimensiunile telefonului, dar în cele mai multe cazuri producătorii de huse de protecție încearcă să anticipeze designul telefoanelor la fel ca și restul lumii. Foarte rar sunt producători care primesc detaliile exacte de la producători sau randări cu produsele finale. Se întâmplă și asta, dar mai rar.