Producător de accesorii telecom scoate, deja, panouri de protecție pentru Galaxy S9 și S9+

- Adrian Ungureanu
434

Cei de la Olixar au mai dat drumul unei bombe în legătură cu noile vârfuri de gamă de la Samsung, după ce a scos, deja, la vânzare panourile de protecție pentru modele Galaxy S9 și S9+.

Compania este sigură că știe că are design-ul final al celor două telefoane. În urmă cu ceva timp vă arătam și husele de protecție dedicate celor două modele Samsung, de la aceeași companie, huse care sunt scoase la vânzare, dar acum vine și panouri de protecție pentru ecrane, pe care le vedeți în imaginea de mai sus.

Dacă o husă ar mai putea fi, cât de cât potrivită, cu puțin noroc, de la un telefon la altul, în cazul panourilor de protecție pentru ecran este puțin mai complicat. Elementele esențiale, cum ar fi rama, camera pentru selfie-uri, și ceilalți senzori frontali, cum ar fi scanner-ul de iris de pe telefoanele de top de la Samsung, trebuie să fie perfect aliniați cu decupajele din ecranul de protecție, altfel devin inutile.

Așa că putem spune că Olixar este destul de curajoasă să scoată la vânzare la 22,5 euro bucata, panourile pentru cele două telefoane. Rămâne de văzut, dacă cineva se va păcăli sau nu.