Probleme pentru Samsung? Galaxy Note 8 ar putea fi lansat mult mai târziu

- Adrian Ungureanu
330

Deși majoritatea zvonurilor anterioare indicau o lansare în luna august, în cadrul unui eveniment dedicat ce va avea loc la New York, iată că Evan Blass (@evleaks) vine cu noi informații care contrazic speculațiile anterioare.

Nu știm ce s-a întâmplat, dar în loc de finalul lunii august cum am fi crezut, noul Galaxy Note 8 ar putea fi lansat spre finalul lunii septembrie. Asta înseamnă că ar putea fi prezentat chiar mai târziu decât noile iPhone-uri de la Apple. Blass afirmă că telefonul ar putea avea un preț care să ajungă la 1.000 de euro și nu ar fi surprinzător.

Deși este diferență de timp destul de mare, între zvonurile anterioare și noile vești aduse the Evan Blass, ținând cont de istoricul zvonurilor lansate de acesta, care au fost mereu precise, este posibil să fi apărut ceva în procesul de producție, pentru că Samsung ar fi preferat să lanseze noile phableturi înaintea rivalilor de la Apple, așa cum o face de ani buni.

Blass nu spune care ar fi motivul acestei lansări târzii, dar aș putea specula că Samsung va forța introducerea senzorului de amprentă încorporat în display, tehnologie pe care Vivo și Apple ar putea să o aducă pe telefoanele lor în acest an. Vivo ar putea prezenta peste două zile, în cadrul evenimentul MWC 2017 Shanghai, primul telefon cu astfel de senzor. Dar, cum spuneam este o părere personală, motivul real putând fi cu totul și cu totul altul. Poate o schimbare de strategie.