Primul BlackBerry cu suport dual-SIM, lansat oficial în Indonesia

179

Acum o săptămână apăreau primele imagini şi informaţii despre acest model de telefon BlackBerry care nu este produs de principalul partener al companiei canadiene, adică de chinezii de la TCL Corporation, ci de o companie indoneziană.

Modelul BlackBerry Aurora a fost deja scos la vânzare de o săptămână, dar abia acum a fost prezentat oficial de BB Merah Putih, pentru piaţa din Indonezia, de unde ar putea să nu iasă niciodată.

Acesta este primul telefon cu brandul BlackBerry produs în Indonesia şi în acelaşi timp primul care să vină cu suport dual-SIM, aşa că indonezienii de la BB Merah Putin le-au luat faţa celor de la TCL.

Telefonul vine cu platformă Snapdragon 425, ecran de 5,5 inci cu rezoluţie HD 720p, 4 GB memorie RAM şi 32 GB spaţiu de stocare intern. Aurora dispune de o cameră principală de 13 MP şi una pentru selfie-uri cu sensor de 8 MP.

Telefonul va fi disponibil în negru, argintiu şi auriu la un preţ de aproximativ 260 de dolari. Aşa cum am mai spus, Aurora este disponibilă pentru piaţa indoneziană şi ar putea să nu iasă din această ţară prin căi oficiale, doar dacă retailerii îşi vor asuma propriile stocuri.