Primele televizoare 8K de la Sony vor fi disponibile în magazine din luna iunie

360
televizoare 8k 2019 sony

Sony Europe anunță disponibilitatea noilor televizoare din seria MASTER ZG9 LED 8K HDR Full Array. Gama de TV-uri MASTER de la Sony reprezintă „vârful de lance” în materie de calitate a imaginii disponibilă pentru consumatori.

Eticheta MASTER le este aplicată doar celor mai bune televizoare Sony și garantează calitatea imaginii, culoare, contrast și claritate premium, la niveluri apropiate de cele ale monitoarelor folosite de profesioniști. TV-urile din seria MASTER dispun de funcționalitățile Netflix Calibrated Mode și IMAX Enhanced, pentru a asigura difuzarea conținutului așa cum a fost el conceput.

Seria de televizoare MASTER ZG9 LED 8K HDR Full Array include cel mai nou procesor de imagine X1™ Ultimate pentru un contrast precis și detalii clare. Procesorul are un altgoritm special construit pentru 8K, ce poate detecta și analiza în fiecare obiect din imagine, rezultând un contrast accentuat și detalii clare, pentru imagini mai realiste care transpun mai bine viziunea creatorilor.

În plus, noi tehnologii dedicate 8K au fost dezvoltate pentru seria ZG9, precum Backlight Master Drive cu full-array local dimming și 8K X-tended Dynamic Range PRO. Backlight Master Drive pe ZG9 are module LED ultra-dense, care sunt controlate independent, astfel încât fac posibil un contrast fără precedent cu luminozitate orbitoare și negru absolut.

Poziționarea corectă a sunetului este un alt factor-cheie, pe măsură ce televizoarele devin mai mari. Având în vedere experiența dobândită prin Acoustic Surface Audio a televizoarelor OLED, Sony a extins conceptul la televizorul LED ZG9 Full Array (pe întreaga suprafață) cu Acoustic Multi-Audio. Pentru a oferi experiența realistă a sunetului „din imagine”, noul Acoustic Multi-Audio al televizorului ZG9 încorporează patru boxe orientate frontal: două în partea de jos și două în partea de sus – pentru a oferi o poziționare fidelă a sunetului. Utilizatorii vor auzi sunetul ca și cum acesta ar veni din ecran, nu din locul în care se află boxa. În plus, ZG9 are un mod TV de boxă central pentru cei care au un setup de home cinema – astfel, TV-ul devine boxa centrală. De asemenea, Dolby Atmos™ îmbunătățește experiența auditivă, adăugând un câmp sonor amplu, mai bogat.

Seria MASTER ZG9 LED OK HDR Full Array dispune de Sony Android TV, Google Assistant și este compatibilă cu Apple AirPlay 2, HomeKit, Google Home și Amazon Echo.Prin intermediul boxelor inteligente, utilizatorii își pot controla televizorul și pot transmite conținut folosind vocea – mai multe caracteristici vor fi adăugate în acest an. AirPlay 2 și suportul pentru HomeKit vor fi lansate pentru modelele ZG9, AG9, XG95 și XG85 în 2019.

Dimensiuni disponibile: 85” (începutul lunii iunie), 98” (cea dea doua jumătate a luni iunie).