Preţurile telefoanelor Huawei P10 şi P10 Plus divulgate în China

- Adrian Ungureanu
410

Huawei se pregăteşte să prezinte noile modele P10 şi P10 Plus, care ar putea fi prezentate chiar la finele acestei luni, cu o zi înainte de debutul evenimentului Mobile World Congress (MWC) 2017, ce va avea loc între 27 februarie şi 2 martie, la Barcelona.

Cum ne apropiem de momentul lansării se intensifică şi mai mult zvonurile pe seama acestor telefoane. Un document promoţional din China ne arată o parte din specificaţiile telefoanelor, cum ar fi cantitatea de RAM şi spaţiu de stocare intern, dar cel mai important, care vor fi preţurile pentru variaţiile lui P10 şi P10 Plus.

Din documentul respectiv aflăm că modelul P10 va avea 3 variante de echipare. Cea dotată cu 4 GB RAM şi 32 GB spaţiu de stocare intern va avea un preţ de aproximativ 510 dolari. Varianta cu 4GB memorie RAM şi 64 GB spaţiu de stocare intern va avea un preţ de aproximativ 595 de dolari. În fine, cea de a treia variantă, cu 6 GB RAM şi 128 GB spaţiu de stocare, va avea un preţ aproximativ 682 de dolari.

În aceea ce priveşte modelul P10 Plus, care va veni cu un ecran ceva mai mare decât varianta standard, va avea în două variante de echipare. Una cu 4 GB RAM şi 64 memorie internă care va costa aproximativ 725 de dolari şi una cu 6 GB memorie RAM şi 128 GB stocare internă care va veni la un preţ de aproximativ 830 de dolari.

Din documentul amintit, se mai poate observa faptul că Huawei va instala şi de această dată soluţii Leica pentru modelul de cameră duală instalat pe cele două telefoane.

No posts to display