Preţurile pentru Xiaomi Note 4x ies la iveală

- Adrian Ungureanu
181

Promovat de Xiaomi va fiind un cadou potrivit de Ziua Îndrăgotiţilor, modelul Note 4X se dovedeşte a fi un telefon destul de ieftin. Preţurile pentru acest nou telefon au ieşit la iveală.

Acesta va intra la vânzare pe data de 14 februarie, cu preţuri începând de la circa 145 de dolari şi care pot urca până la 190 de dolari, în funcţie de echipare şi culoarea aleasă.

Ca specificaţii Redmi Note 4x se încadrează perfect pe segmentul telefoanelor de clasă medie. Vine cu un display de 5,5 inci, cu rezoluţie Full HD, iar la interior ascunde un procesor MediaTek Helio X20, deşi se pare că ar putea avea şi o versiune cu Snapdragon 653.

Telefonul va avea mai multe variante de dotare. Va veni în variante de 2GB, 3GB şi 4GB memorie RAM şi, iar alte opţiuni vor fi determinate de faptul că va veni şi cu 32 GB şi cu 64 GB spaţiu de stocare intern.

Componenta foto aleasă de Xiaomi pentru acest telefon este formată dintr-o cameră principală cu senzor de 13 MP şi una frontală cu senzor de 5 MP. Totodată, acesta va avea o baterie de 4.100 mAh şi este dotat cu senzor pentru amprente amplasat pe partea din spate a telefonului.