Prețurile pentru OnePlus 5 ies la iveală

- Adrian Ungureanu
198

Compania chineză va lansa modelul OnePlus în mai puțin de două săptămâni, data de lansare fiind 20 iunie, iar între timp au apărut informații și despre prețurile recomandate de către companie.

Cel puțin cele pentru piața indiană. Din noile informații reiese că telefonul va fi livrat în două versiuni de echipare. O versiune vine cu 6 GB memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare intern care are un preț recomandat pentru piața din India, de 32.999 de rupii, adică undeva în jurul a 455 de euro.

Cealaltă versiune, dotată cu 8 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare intern, va avea un preț de 37,999 de rupii, adică aproximativ 525 de euro. Asta confirmă zvonurile care au apărut mai devreme din care aflam că OnePlus 5 va fi primul telefon cu 8 GB memorie RAM.

După cum vedeți, OnePlus 5 nu va fi neapărat un telefon ieftin, dar prețurile pentru aceste modele sunt mult sub prețurile de lansare ale telefoanelor de top de la LG, Huawei, HTC sau Samsung. Este posibil, ca aceste prețurile pentru piețele europene să fie, mai mari decât în India.