Preţurile Galaxy S8 şi S8 Plus pentru Europa ies la suprafaţă

- Adrian Ungureanu
186

Cum ne apropiem de momentul lansării apar şi mai multe informaţii despre noile telefoane de top de la Samsung, modelele Galaxy S8 şi Galaxy S8 Plus. De această dată ies la lumină preţurile pentru Europa.

Potrivit unui “zvonac” tot mai activ în ultimele luni, Roland Quandt, modelul Galaxy S8 va avea preţuri începând de la 800 de euro, în timp ce modelul mai mare, Galaxy S8 Plus, va avea preţuri ce vor începe de la 899 de euro. Astfel, în cazul modelelor cu mai mult spaţiu de stocare intern, cu siguranţă Galaxy S8 Plus ar putea ajunge şi în magazine şi la preţuri de peste 1.000 de euro, aşa cum s-a mai speculat în trecut.

Odată cu aceste preţuri, mai aflăm că noile Galaxy S8 vor veni şi într-o variantă de culoare mai puţin obişnuită, adică violet. Ar fi primul telefon din familia Galaxy S cu această culoare.

Cât despre lansarea în magazine, se pare că ar putea întârzia o săptămână faţă de data estimată iniţială, astfel noile telefoane de la Samsung, urmând să ajungă pe rafturi abia din 28 aprilie.