Presupusul ecran protector pentru iPhone 8 iese din nou la iveală

- Adrian Ungureanu
196

iPhone-ul aniversar este, probabil, cel mai așteptat telefon al anului, iar zvonurile și scurgerile de informații despre acesta continuă să apară.

Deocamdată, toată lumea se referă la el ca fiind denumit ”iPhone 8” dar sunt șanse destul de mari să primească alt nume. Până când acest lucru va fi clarificat ne vom referi la el ca fiind iPhone 8.

Așadar, atenția sporită aduce după sine și mai multe informații. Acum, descoperim încă o imagine cu presupusul ecran de protecție care va fi aplicat peste display-ul noului iPhone. O altă fotografie spion arăta același tip de panou și în urmă cu o săptămână.

Din câte vedeți în clip, ne putem da seama că iPhone 8 va veni cu un ecran cu margini aproape inexistente, dar confirmă în același timp, tăietura din dreptul senzorilor care vor fi amplasați deasupra ecranului.

Până acum au mai apărut randări neoficiale cu iPhone 8 având un asemenea tip de display, care nu pare să fie prea apreciat de fanii Apple. Poate produsul final va fi mai arătos decât a apărut în randări. Rămâne de văzut.