Presupuse imagini cu carcasa iPhone 8 ies la iveală – senzorul de amprentă este la vedere

- Adrian Ungureanu
294

După mai multe runde în care am văzut imagini randate pe calculator, schițe sau huse de protecție, iată că a apărut două imagini cu o presupusa carcasă de iPhone 8, care ne oferă și un indici interesant legat de senzorul de amprentă.

Obiectul din imagini este real, nu încape îndoială, numai că nu putem certifica dacă această carcasă chiar este pentru iPhone 8 sau este doar o încercare a unui fan care și-a pus imaginația la treabă.

Adevărul e că acestă carcasă seamănă foarte mult cu această schiță, care a apărut la mijlocul lunii aprilie.

Sunt foarte multe elemente care coincid: decupajele pentru camera, bliț, logo-ul Apple și senzorul de amprentă sunt exact în aceleași poziții și în schiță și pe această matriță de carcasă. Vedeți în galerie.

Chiar unele puncte de prindere a șuruburilor coincid destul de mult. În partea de jos a carcasei avem același model de perforații pentru difuzoare și decupajul pentru conectorul Lightning.

Dar cum spuneam și mai sus, decupajul de sub logo-ul Apple, nu poate fi făcut decât pentru senzorul de amprentă. Ar fi încă o dovadă că Apple a renunțat, la fel ca și Samsung, la ideea de a integra senzorul de amprentă în display-ul telefonului.