Presupusă husă de iPhone 8, comparată cu iPhone 7 și 7 Plus într-un clip video

246

Încep să se înmulțească din nou zvonurile despre iPhone 8 după o perioadă destul de liniștită, în care nu s-au mai spus prea multe lucruri despre telefoanele de la Apple.

Dar acum s-a reluat seria de zvonuri. Mai devreme aflam că s-ar fi aflat data de lansarea a noilor iPhone-uri, iar acum tocmai ce am văzut un clip care a ajuns pe YouTube, cu o presupusă husă pentru iPhone-ul aniversar.

Această husă confirmă în primul rând aranjamentul ales de Apple pentru camera principală duală de pe iPhone 8. După cum puteți vedea în filmuleț, Apple a ales o așezare pe verticală a celor doi senzori.

Un alt aspect confirmat de această husă este cel legat de dimensiunile lui iPhone 8. Încă de la primele zvonuri s-a speculat că iPhone 8 va fi ma mare în dimensiuni decât iPhone 7s, dar mai mic decât iPhone 7s Plus, deși va veni cu un display mai mare, lucru obținut prin reducerea marginilor din jurul ecranului.

După cum vedeți din clip, husa este prea mare pentru iPhone 7, dar în același timp este prea mică pentru a se potrivit pe iPhone 7 Plus.

Așa cum spune și titlul știri, deocamdată se presupune că această husă ar fi pentru iPhone 8, dar nu există nicio confirmare oficială.