Presupus panou frontal al noului Samsung Galaxy A8 (2018) scoate la iveală camera de selfie-uri duală

- Adrian Ungureanu
356

Seria Galaxy A a celor de la Samsung a fost mereu formată de telefoane interesante, dar în 2018 s-ar putea să fie mai interesantă ca niciodată. Pe lângă faptul că vor împrumuta elemente de la vârfurile de gamă din acest an, cum ar fi ecranele Infinity, butoanele dedicate pentru Bixby și așa mai departe, dar am putea asista și la o premieră.

Se înmulțesc informațiile legate de posibilitatea lansării și a unui model Galaxy A8 dată cu clasicele A3, A5 și A7, care au reprezentat în ultimii ani baza acestei familii. A apărut chiar și un presupus panou frontal al modelului Galaxy A8 și, din ce vedem, sunt șanse mari să devină primul telefon de la Samsung care să aibă cameră frontală duală.

După cum vedeți sunt destul de multe decupaje în partea de sus a ramei ecranului și cum știm că Samsung nu are un sistem de recunoștere facială 3D precum cei de la Apple, este destul de clar că s-a făcut loc pentru o cameră duală pentru selfie-uri.

Evident, va trebui confirmat că acest panou chiar este pentru Galaxy A8 (2018), pentru că nu există nicio informație oficială care să confirme acest lucru.