Posibilă listă de prețuri pentru iPhone 8

- Adrian Ungureanu
256

Pe o săptămână Apple va prezenta noile iPhone-uri, ediția 2017, iar dintre cele trei modele – iPhone 7s, 7s Plus și iPhone 8 – cel din urmă este cel despre care s-a vorbit cel mai mult și cel pe care mai toți fanii Apple vor să-l vadă.

Evenimentul ce va ave loc pe data de 12 septembrie, în Cupertino, în Teatrul Steve Jobs, amplasat în noua casă a companiei americane, Apple Park, va fi momentul în care vom afla tot ce trebuie să aflăm despre iPhone-ul aniversar.

Până atunci, Benjamin Geskin, un zvonac destul de activ anul acesta în ceea ce privește iPhone-urile, a revenit pe Twitter cu o posibilă listă de prețuri pentru iPhone 8. Potrivit acestuia iPhone-ul aniversar va avea trei versiuni de stocare internă, despre care am mai vorbit și noi aici, la Mobile News, de 128GB, 256GB și 512GB.

Potrivit acestuia, modelul cu 128GB va costa 999 de dolari, cel cu 256GB va avea un preț de 1.099 de dolari și 1.199 de dolari va costa versiunea cu 512GB spațiu de stocare intern. Nu e o foarte mare surpriză pentru că astea au fost prețurile speculate în piață de mult timp.

Nu este nici foarte greu să cuplezi cele trei variante de preț, toate speculate anterior, cu obțiunile de stocare internă, iar Geskin a ratat majoritatea zvonurilor așa că nu m-ar mira să fie un ultimă încercare a acestuia de a mai atrage puțin atenția.