Polaroid și Motorola au lansat un Moto Mod pentru printarea imediată a pozelor din telefon

- Adrian Ungureanu
402

Telefoanele din seria Moto Z de la Motorola sunt singurele compatibile cu modulele Moto Mod. Puteți găsi module cu camere mai mari, cu baterii externe, cu proiector, cu boxe mai mari și așa mai departe.

Polaroid s-a hotărât să profite această particularitate a telefoanelor din familia Moto Z și a dezvoltat propriul Moto Mod. Compania recunoscută la nivel global pentru aparatele foto care scoteau poze la minut, încearcă să readucă pe piață tehnologia care i-a făcut celebri și a creat un modul care printează imediat pozele din telefon.

Modulul se atașează de orice model de telefon Moto Z, ca orice alt Moto Mod disponibil pe piață. După ce faci poza, modulul poate imprima instantaneu fotografii de 5×7 cm.

Aparatul este alimenta cu o hârtie fotografică mai specială, care este dată cu substanță adezivă pe spate pentru a putea fi lipite pe frigider de exemplu.

Modulul se numește Polaroid Insta-Share Printer și costă 200 de dolari. Telefoanele cu care acest modul este compatibil sunt modelele Moto Z, Moto Z Droid, Moto Z Play, Moto Z2, Moto Z2 Play, Moto Z Force Droid.

https://youtu.be/O23ISH8Fd0w