Plantronics lansează opt noi modele de căşti pentru alergători, călători şi gameri

384
BackBeat GO 810

Cea mai mare lansare a Plantronics include noile căşti fără fir BackBeat FIT 3100 pentru sportivi, BackBeat GO 410 pentru călătorii frecvente şi RIG PRO Series Gaming Headset pentru gameri.

Plantronics a dat startul, luni seară, sezonului de cumpărături de toamnă-iarnă cu cea mai mare lansare de produse pe segmentul consumer ce include opt noi căşti din gamele BackBeat FIT, BackBeat GO şi RIG PRO.

Alergători, studenţi, fani ai fitnessului şi ai unei vieţi active se pot delecta cu muzică favorită în timpul antrebamentelor sau al competiţiilor cu ajutorul noilor căşti BackBeat FIT 3100.

Aceste căşti oferă legendara calitate audio Plantronics şi dispun de caracteristica Always Aware™ care le permite amatorilor de mişcare în aer liber să audă ceea ce contează cu adevărat – cum ar fi claxoanele sau frânele maşinilor, câinii care latră şi altele similare. Aceste căşti fără fir au auricule moi, flexibile pentru o fixare confortabilă, sunt durabile, sigure şi elegante.

Pentru călătorii care au de-a face cu avioane, aeroporturi sau alte mijloace de transport zgomotoase, Plantronics lansează setul BackBeat GO 410. Confortul şi calmul sunt aduse de funcţia Active Noise Cancelling (ANC), iar bateria asigură o autonomie de până la 12 ore. De asemenea, ANC permite utilizatorului să audă ceea ce contează cu adevărat, să se izoleze de sporovăiala vecinului de loc sau sunetele jocurilor mobile.

Plantronics vizează şi segmentul de gaming cu noile căşti Plantronics RIG 300, RIG 400 PRO şi RIG 500 PRO Series. Fie că joacă Overwatch, Fortnite sau Call of Duty, gamerii ştiu că uneori calitatea sunetului este ceea care face diferenţa între victorie şi înfrângere. Noile căşti continuă moştenirea gamei RIG, fiind folosite în toată lumea de către jucătorii profesionişti.

Consumatorii din întreaga lume pot alege dintr-o mare varietate de căşti Plantronics care să le îndeplinească exigenţele în materie de stil personal, scop şi experienţă de utilizare.

Noile căşti au o calitate şi durabilitate pentru care marca Plantronics este renumită. Alături de căştile wireless BackBeat FIT 3100 şi BackBeat GO 410, Plantronics mai anunţă disponibilitatea următoarelor modele:

  • BackBeat FIT 2100 este cea mai nouă versiune a gamei BackBeat FIT. Modelul wireless este destinat alergătorilor şi persoanelor active datorită funcţiei Always Aware™.
  • BackBeat FIT 350 reprezintă alternativa pentru practicanţii gimnasticii, fiind foarte stabile şi asigurând o autonomie de până la şase ore. În plus, sunetul este optimizat pentru a auzi muzica, nu zgomotele ambientale.
  • BackBeat GO 810 sunt căşti peste cap, fără fir, care asigură o autonomie de până la 20 de ore, suficient pentru navetişti şi călători, şi o izolare profundă faţă de zgomotele ambientale.

Gamerii caută orice avantaj disponibil, iar Plantronics le oferă trei nivele de calitate, la cele trei noi modele din seria RIG, compatibile Xbox One, PS4, Nintendo Switch sau PC:

  • Seria RIG 300 – este un set de căşti premium pentru gamerii începători. Cupele auriculare uşoare şi confortabile livrează o experienţă audio profundă indiferent de joc, iar tehnologia SoundGuard îmbunătăţeşte senzaţia prin limitarea volumului la maxim 118dB.
  • Seria RIG 400 – este setul pentru gamerii cu experienţă, cu tehnologia RIG Game Audio Dial, în procedură de patentare, care permite ajustarea intensităţii sunetului fără a lua mâinile de pe controller. Protecţia cupelor, din două materiale, este confortabilă şi fonoizolantă, pentru o concentrare sporită pe joc.
  • Seria RIG 500 – este concepută pentru cei mai pretenţioşi gameri şi cele mai complexe platforme de gaming, oferind sunet audio Hi-Fi într-un design în care cupele auriculare sunt montate pe un exoschelet confortabil şi asigură izolarea fonică necesară concentrării pe joc.