Plantronics lansează o cască Bluetooth cu funcții inteligente

- Adrian Ungureanu
311

Plantronics a anunțat lansarea unei noi game de căști Bluetooth, Voyager 3200, care vine cu un design ergonomic și elegant, tehnologie de anulare a zgomotului și carcasă portabilă de încărcare.

Seria Voyager 3200 oferă autonomie de până la șase ore de convorbire și șapte zile în stand-by, în timp ce carcasa portabilă de încărcare conferă până la 10 ore suplimentare de convorbire.

Cele 3 microfoane, alături de procesoarele de semnal digital îmbunătățite, separă vocea de zgomotul de fundal, oferind claritate vocală la ambele capete ale conversației. Casca Voyager 3200 dispune și de acces la asistent vocal pentru smartphone-uri și activare/dezactivare alertă vocală „mute off”.

Voyager 3200 include diferite modele, inclusiv unul UC. Voyager 3200 UC este livrat standard cu o carcasă portabilă de încărcare și include un procesor Bluetooth de înaltă fidelitate pentru conectarea facilă la Mac, PC, tabletă sau smartphone, pentru soluții de comunicații unificate.

De asemenea, funcționează împreună cu Plantronics Manager Pro, un serviciu suplimentar care oferă managerilor IT insight-uri avansate despre instalarea și utilizarea dispozitivului.

Caracteristici și funcții:
• Semnal de alertă când se începe o conversație în timp ce casca este pe modulul mut.
• Senzorii inteligenți răspund sau transferă apeluri prin punerea căștii. Când poartă casca, utilizatorul pur și simplu spune “răspunde” sau “ignoră” pentru a gestiona apelurile primite (capabilitățile complete legate de senzori inteligenți pot fi activate prin Plantronics Hub, pentru utilizare pe mobil sau desktop).
• Alertele vocale anunță numele apelanților, starea conexiunilor și timpul de convorbire.
• Până la 30 de metri rază de acțiune wireless pentru dispozitivele Bluetooth de Clasă 1 cu care casca este compatibilă.
• Conectare ușoară NFC cu dispozitive compatibile.
• Activare aplicație Siri, Google Now sau Cortana cu simpla atingere a unui buton.
• Tehnologia Plantronics SoundGuard asigură protecție împotriva sunetelor ridicate neașteptate, pentru a preveni deteriorarea auzului.

Casca Voyager 3200 funcționează împreună cu Plantronics Hub pentru Windows, Mac, iOS și Android, permițând localizarea în caz de pierdere, schimbarea limbii, personalizarea setărilor, alertelor și multe altele.

Seria Voyager 3200 este disponibilă în două culori – negru diamant și gri carbon.