Plantronics anunță lansarea căștilor inteligente BackBeat Pro 2

140

Plantronics a anunțat lansarea noilor căști wireless BackBeat Pro 2, dedicat celor care vor să asculte muzică și care nu vor să fie deranjați de zgomotele din jurul lor, noile căști fiind dotate cu tehnologie de anulare a sunetului ambiental.

Cei de la Plantronics recunosc că prețul acestor căști poate fi similar cu cel al unui weekend la mare sau la un festival de muzică, dar consideră că BackBeat Pro 2 nu are trebui să le lipsească iubitorilor de muzică, întrucât oferă experiența unui bass puternic, frecvență și claritate superioare.

Backbeat Pro 2 permit activarea, cu o singură atingere, a funcției de anulare a zgomotului (active noise cancelling), eliminând sunetele ambientale, pentru a te concentra pe ceea ce contează cel mai mult pentru tine: muzica.

Dacă vrei, totuși, să auzi un pic din ceea ce se întâmplă în jurul tău, fără a înlătura căștile, poți folosi modul open-listening. De asemenea, căștile au un design care asigură confort, alături de izolarea sunetului, astfel ca tu să te bucuri de muzică, dar și de filme sau de apeluri.

Căștile vin și cu senzorii inteligenți, care opresc sau redau muzica atunci când sunt scoase sau puse pe cap. Pentru o libertate totală, BackBeat PRO 2 oferă, de asemenea, putere Bluetooth clasa 1, cu o rază de până la 100 de metri și cu până la 24 de ore de ascultare de muzică la o singură încărcare.

În ceea ce privește ergonomia căștilor, noua versiune vine cu o reducere de 35% a dimensiunii, respectiv 15% a greutății acestora în comparație cu gama PRO, ceea ce înseamnă confort sporit pentru perioade mai lungi de folosire.

SPECIFICAȚII TEHNICE
• Greutate – 289 g
• Frecvență de răspuns – 20–20,000 Hz
• Microfon – Dual, cu tehnologie DSP
• Impedanță – 32
• Tehnologie – Rămâi conectat la două telefoane și răspunde la oricare dintre ele (2H2S)
• Durata bateriei – Până la 24 de ore de vorbire și ascultare; 6 luni în standby
• Baterie – Reîncărcabilă, litiu ion polimer
• Durata încărcării – 3 ore pentru o încărcare completă

Preț recomandat de distribuitor este de 950 lei.