Plantronics a anunţat noile căşti de gaming RIG 300 şi RIG 400 PRO

364

Plantronics a anunţat recent lansarea căştilor de gaming RIG 300 şi RIG 400 PRO HC, cu un sunet profund, carcasă uşoară şi finisaje durabile. Noile dispozitive sunt compatibile cu Nintendo Switch, Xbox One, PS4 și PC.

Seria RIG 300 dispune de un design modular, durabil, cu cupe auriculare deschise, uşoare şi confortabile pentru sesiuni-maraton de gaming. Acestea permit gamerului să rămână atent la sunetele din jur, pentru siguranţă şi confort.

Alte caracteristici includ: tehnologia de siguranţă acustică SoundGuard care protejează auzul de creşterea accidentală a volumului şi de nivelul maxim de decibeli, drivere de 40 mm care asigură başii pentru un sunet de înaltă definiţie şi care amplifică fiecare detaliu acustic, respectiv comenzile volumului şi butonul de anulare a sunetului în linie (integrat pe fir).

RIG 400 PRO HC este o versiune îmbunătăţită a modelului RIG 400 pentru a ajuta gamerii competitivi să obţină rezultate mai bune cu ajutorul dispozitivului de reglare a volumului RIG Game Audio Dial, aflat în curs de patentare.

Principalele caracteristici includ: protecţii pentru urechi din două materiale care diminuează sunetele exterioare, difuzoare dinamice de 40 mm cu rezonatoare de frecvenţă joasă și capacitatea de a activa sunetul tridimensional cu un cod preplătit de activare a sistemului Dolby Atmos for Headphones (Dolby Atmos pentru căşti, exclusiv pentru Xbox One, nu este disponibil pentru modelul HS pentru PlayStation 4).

Preţuri şi disponibilitate
Seria RIG 300, pentru Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch şi Windows 10, este disponibilă pe Plantronics.com la preţul de €39.99.

RIG 400 PRO HC, pentru Xbox One şi PlayStation 4, este disponibilă pe Plantronics.com la preţul de €59.99.

Ambele modele vor ajunge curând și în magazinele din România.