Philips Momentum UHD 4K cu Ambiglow: un monitor dedicat gaming-ului pe console

352

MMD, partenerul licențiat al brandului Philips, lansează monitorul de 32 de inci Momentum 326M6VJRMB, dedicat gaming-ului pe console. Oferind un nivel de imersiune mare pentru jucătorii casual și hardcore, monitorul dispune de un display 4K UHD, rata de împrospătare de 60 Hz și tehnologia Ambiglow, care extinde și îmbunătățește experiența de joc dincolo de ecran.

În plus, Philips Momentum oferă imagini clare și vibrante datorită certificării DisplayHDR 600, tehnologiei Adaptive-Sync și lag-ului redus de intrare. Totul este completat de design-ul contemporan și tehnologia audio DTS.

Panoul monitorului are rezoluție 4K UHD UltraClear (3840 x 2160 pixeli) și certificare VESA DisplayHDR 600. Tehnologia Ultra Wide-Color oferă un spectru extins de culori, iar Adaptive Sync asigură imagini fără tearing.

Pentru a intensifica și mai mult efectul imersiv al monitorului Momentum 326M6VJRMB, tehnologia Ambiglow generează o aură adaptabilă și reglabilă de lumină de fundal în timp ce tehnologia DTS Sound optimizează sunetul surround al monitorului, cu posibilitate de ajustare a dialogului, bas bogat și volum fără distorsiuni.

Modul LowBlue protejează ochiul lumina albastră, iar suportul monitorului oferă o înclinare de -5/20 grade, precum și posibilitatea de reglare a înălțimii de 110 mm.

Philips Momentum 326M6VJRMB va fi disponibil din luna mai la un preț recomandat de 2789 Lei.