Philips lansează un nou monitor curbat în România

- Adrian Ungureanu
149

MMD, partener licențiat al Philips pentru producția de monitoare, anunță un nou monitor curbat de 32 de inci din gama E-line, destinat utilizatorilor domestici, care se laudă cu un unghi larg de vizionare și o rezoluție Full HD care completează tehnologia Ultra Wide-Color, acest nou monitor îmbogățește gama de monitoare curbate Philips.

Cu o dimensiune de 32 inci, noul 328E8QJAB5 este suficient de mare pentru a oferi utilizatorilor un sentiment de spațiu indiferent de activitatea care trebuie facută.

Curbura ecranului asigură monitorului o încadrare corespunzătoare a câmpului vizual al utilizatorului, ceea ce poate ajuta la concentrare pentru activitatea din acel moment, cu atât mai importantă în mediile de lucru aglomerate.

Cea mai recentă tehnologie Ultra Wide-Color permite ecranului de 32 de inci să ofere o gamă de culori mai mare, 103% din spectrul NTSC și 126% din cel sRGB (CIE 1931), ceea ce încadrează mai bine precizia reproducerii culorilor și creează imagini mai realiste din punct de vedere al experienței vizuale. Cu tehnologia inovatoare Adaptive Sync, ecranul este reglat pentru o acțiune rapidă și oferă o vizionare foarte omogenă, fără intreruperi sau neclarități ale mișcărilor.

Ca și alte modele din gama E, modelul 328E8QJAB5 oferă o serie impresionantă de tehnologii inteligente, cu ajutorul cărora imaginile pot fi reglate cu atenție. SmartContrast analizează conținutul ecranului și ajustează automat culorile și intensitatea luminii de fundal pentru a îmbunătăți experiența de vizionare.

În timpul jocurilor video, utilizatorii vor putea aprecia modul SmartImage Game, prin alegerea setărilor pentru a optimiza temele întunecate, timpii de răspuns și evidențierea imaginilor. Tehnologia încorporată Flicker-free (anti scintilație) este dezvoltată pentru a reduce potențiala oboseală a ochilor, cu o soluție care reglează luminozitatea și reduce pâlpâirea pentru o vizionare mai confortabilă.

De asemenea, monitorul are grijă si de sunet: acesta dispune de două boxe stereo integrate pentru o reproducere audio cat mai clară. Noul monitor Philips 328E8QJAB5 E-line va fi disponibil în magazinele de specialitate începând cu luna mai la un preț recomandat de 1.479 lei.

Specification Philips 328E8QJAB5 display
LCD panel type VA LCD technology
Backlighting technology W-LED
Panel size 31.5 inch / 80 cm
Aspect ratio 16:9
Effective viewing area 698.11 (H) x 392.69 (V) at 1800R curvature
Optimum resolution 1920 x 1080 @ 60Hz
Viewing angle 178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10
Brightness 250 cd/m²
Display colors 16.7million
Color gamut (typical) NTSC 103% (based on CIE 1976)
sRGB 126% (based on CIE 1931)
Picture enhancement SmartImagegame
Convenience ·         Built-in Speakers: 3 W x 2
·         Kensington lock
·         Plug & Play Compatibility: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7
Connectivity ·         Signal Input: VGA (Analog), DisplayPort, HDMI (digital, HDCP)
·         Sync Input: Separate Sync, Sync on Green
·         Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out
Stand ·         Tilt: -5/10 degree
Sustainability ·         Environmental and energy: RoHS, Lead-free, Mercury Free
·         Recyclable packaging material: 100 %
Compliance and standards Regulatory Approvals: CE Mark, FCC Class B, CUEAC, TUV/ISO9241-307, VCCI, RCM, CECP,
BSMI, WEEE
Cabinet Color: Black& Gunmetal
Finish: Glossy
What’s in the box ·         Monitor with stand
·         Cables: D-Sub cable, HDMI cable, Audio cable, Power cable
·         User Documentation