Philips lansează două noi televizoare smart în România, cu Android TV și telecomandă cu microfon

- Adrian Ungureanu
463

Philips anunță lansarea modelelor 8303 și 8503 pe piața din România, acestea urmând să fie disponibile începând cu luna iunie a acestui an. Fiecare model va putea fi găsit în două variante de mărime, de 49 și 55 de inci.

Ambele modele dispun de tehnologii de top precum procesorul de imagine P5, care împreună cu tehnologia Ambilight și noul panou Nano IPS UHD 4K oferă o experiență vizuală deosebită, se arată într-un comunicat remis redacției.

Ambilight, una dintre tehnologiile prin care modelele Philips s-au diferențiat de produsele altor competitori, este disponibilă și pe aceste două noi serii care vor intra pe piața românească în luna iunie. Cu ajutorul led-urilor montate pe spatele panourilor, televizoarele Philips 8303 și 8503 reușesc să creeze o lumină ambientală care prelungește armonios acțiunea de pe ecran pe pereții încăperii.

Android TV și telecomandă cu microfon
Cele două noi modele Philips vin însoțite de o telecomandă cu tastatură și microfon. Tastatura înlesnește utilizarea sistemului de operare Android TV și navigarea pe internet, în timp ce microfonul va putea fi folosit la activarea Google Assistant, funcție ce va fi disponibilă în curând pe mai multe modele Philips.

Diferențele dintre cele două serii
Deși ambele televizoarele sunt dotate cu sisteme de sunet 2.1, puterea acestora diferă.

8303 generează o putere totală de 25W, având următoarea configurație: 2 difuzoare de 6.25W și un woofer de 12.5W.

8503 reprezintă un upgrade pentru cei care își doresc un sunet mai puternic, televizorul are un soundbar vizibil în partea din față amplasat sub rama ecranului. Puterea totală a sunetului este de 45W: două difuzoare în soundbar-ul frontal (7.5W x2) și un woofer de 30W.

În ceea ce privește standurile pe care sunt așezate televizoarele, modelul 8303 vine însoțit de un stand conceput din sticlă clară, în timp ce 8503 dispune de unul metalic.