Peste 250.000 de cumpărători s-au înscris în doar 24 de ore pe lista de aşteptare pentru Nokia 6

250

Deşi este privit cu scepticism de specialişti şi de media, Nokia 6 se pregăteşte să devină un mare hit în vânzări. În doar 24 de ore, pe magazinul online chinez JD.com, primul telefon cu brandul Nokia, în noua eră, a strâns deja 250.000 de cumpărători care s-au înscris pe lista de aşteptare.

Un sfert de milion de oameni s-au înscris pe lista celor care vor să fie primii care vor avea Nokia 6, un telefon cu dotări relativ modeste şi cu un preţ de 245 de dolari, care va deveni disponibil începând cu 19 ianuarie, adică de săptămâna viitoare.

Telefonul vine cu un ecran de 5,5 inci, cu rezoluţie Full HD, procesor Snapdragon 430, o serie mai modestă, dar cu procesor octa-core. De asemenea, are la bord 4 GB memorie RAM şi 64 GB spaţiu de stocare intern. Nokia 6 mai vine cu o cameră principală de 16 MP şi una frontală de 8 MP, care ar trebui să fie destulde bună pentru fanii selfie-urilor.

Nokia 6 pare să fi stârnit interesul fanilor. Dar, sperăm să vedem lucruri mai interesante la MWC 2017, unde Nokia şi HMD ne-au anunţat că vor veni cu mai multe surprize.